Sferopulos govorio o razlozima poraza, Plavšiću i učinku Nedovića i Kenana

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su večeras u Beogradskoj areni prvi poraz ove sezone u Evroligi, pošto je nakon produžetka u neizvesnoj završnici bolja bila Barselona.

Svoje utiske nakon poraza izneo je trener Zvezde Janis Sferopulos.

Bila je ovo velika borba dva tima, velika borba do samog kraja. Mislim da naša odbrana nije bila na nivou za naše standarde. Postizali su lake poene posebno u prvom poluvremenu. Nisam zadovoljan igrom u odbrani. Primili smo dosta lakih poena u prvom poluvremenu, ali uprkos navedenom, presudili su, kao što sam i rekao, teški šutevi koje je pogodila Barselona. Utakmica je bila 50-50 do kraja. Ovo je Evroliga, teško takmičenje. Moramo da ostanemo čvrsti, postojani i da se borimo kod kuće i u gostima. Želim da se zahvalim navijačima koji su nas podržavali, žao mi je što im nismo podarili pobedu, rekao je trener Zvezde.

Prokomentarisao je i novi izostanak Uroša Plavšića, srpskog reprezentativnog centra, iz sastava.

Jer Uroš nije spreman. Mora prvo da igra dobro u ABA ligi, koristio sam ga dosta u Splitu, ali nije bio dobar. Verujem mu, ali mu je potrebno vreme da bi igrao na ovom nivou, smatra Sferopulos.

Danas je falio poenterski učinak Ajzee Kenana i Nemanje Nedovića.

Oni su ljudi – ne mašine. Nekada odigraju dobro, nekada lošije, kratko je prokomentarisao Sferopulos.

Zvezda u narednom kolu 24. oktobra gostuje drugom španskom velikanu Real Madridu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Monako remizirao pred duel sa Zvezdom u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde danas su ubedljivo savladali niški Radnički, a sledi im gostovanje Monaku u 3. kolu Lige šampiona....

POVEZANE OBJAVE