VIŠE NEMA DILEME DA SE TRAŽI NOVI TRENER: Legendarni napadač potvrdio da je odbio Junajted

Mančester Junajted je uveliko u potrazi za novim trenerom, za šta je stigla i potvrda iz prve ruke.

Nakon navoda turskih medija da je njihov selektor Većenco Montela dobio ponudu da preuzme velikana sa Old Traforda, bivši dugogdišnji napadač Rome je to potvrdio. Ali i odbio poziv.

Ne želim da napustim nešto gde se osećam odlično. Imam ciljeve s reprezentacijom Turske i dok to ne ostvarim neću otići odavde. Verujem u ovaj tim i siguran sam da možemo da napravimo čudo. Ponuda jeste stigla iz Mančester junajteda, ali sam se sao zahvalio na njoj, otkrio je Montela.

Tako je sada više nego jasno da je čelnike Junajteda izdalo strpljenje i da na sve strane traže zameni za Erika ten Haga, iako holandski trener ističe da imaju poverenja u njega.

Kao glavni kandidat za klupu velikana sada figurira ponovo Zinedin Zidan, a pominjala su se imena poput Tomasa Tuhela, Masimilijana Alegrija, Edina Terzića, kao i opcija da legenda kluba Rud van Nistelroj, koji je trenutno pomoćni trener, preuzme glavnu ulogu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

GLEDALI SMO GA NA NAJVEĆIM TAKMIČENJIMA: NBA ima novog najnižeg košarkaša

Japanski reprezentativac Juki Kavamara izborio se za dvosmerni ugovor sa Memfis Grizlisima. Ovaj plej, koji je odlično igrao na...

POVEZANE OBJAVE