Partizan prijavljen Evroligi

Košarkaši Partizana vezali su četiri uzastopne pobede, po dve u ABA ligi i Evroligi.

Konačno je probijen led i u Evroligi, pošto su crno-beli zabeležili obe pobede u duplom kolu, nad Bajernom i Makabijem, te su sada na polovičnom učinku u najjačem evropskom takmičenju.

Ipak, uprkos pobedi, utakmica sa Bajernom prouzrokovala je i problem, pošto je klub po službenoj dužnosti prijavljen od strane zvaničnika Evrolige.

Uvredljivi povici sa tribina, kao i korišćenje nedozvoljenih svetlosnih efekata na utakmici protiv Bajerna, doveli su do toga da klub bude prijavljen po službenoj dužnosti od strane zvaničnika Evrolige na toj utakmici. Nulta tolerancija za ovakve ispade odavno predstavlja standard na sportskim borilištima širom Evrope i sve više šteti reputaciji našeg kluba. Ovim putem, klub poziva navijače da uz srce, ruke i glas koje bezrezervno daju za pobede momaka u crno-belom, u dvorani razmišljaju trezveno i da ne čine ništa što će Partizanu na reputacionom ili finansijskom planu činiti štetu, navodi se u saopštenju Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON ODLIČNE SEZONE: Golman prešao direktno iz Partizana u Zvezdu! (FOTO)

Iskusni golman Nemanja Marjanović novi je rukometaš Crvene zvezde. Ovaj 40-godišnjak stiže dirrektno iz redova najvećeg rivala Partizana, gde...

POVEZANE OBJAVE