ŽELE DA ISKORISTE SITUACIJU: Vlahović na meti dva evropska velikana

Dušan Vlahović je nedavno doživeo velike kritike od strane italijanske javnosti i trenera, ali je odgovorio nizom golova na to.

Ipak, i dalje nije produžio ugovor, koji traje do 2026. godine. Razlog je želja Juventusa da smanji njegova primanja, koja iznose 12.000.000 evra godišnje i čine ga najplaćenijim igračem u Seriji A.

On se sada, prema pisanju evropski medija, ponovo nalazi u fokusu dva tima – Atletiko Madrida i Arsenala.

U slučaju da pregovori oko novog ugovora ne napreduju, za očekivati je da će Juventus želeti da proda Vlahovića već narednog leta kako bi dobio obeštećenje, a u tamošnjim medijima se pominje iznos od 80.000.000 evra, nešto manje od iznosa koji je Stara Dama izdvojila za njegov dolazak iz Fiorentine.

Arsenalovo interesovanje za Dušana nije novost, pošto su ga želeli i u završnici letnjeg prelaznog roka, ali i u vreme dok je nastupao za Fiorentinu i bio najbolji strelac Serije A. Kako navodi “Calciomercato”, na Emirejtsu već spremaju ponudu.

Ipak, u tome će imati konkurenciju pošto “Diario gol” tvrdi da situaciju ozbiljno prati i Atletiko Madrid.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NOVI PAZAR – PARTIZAN, POSTAVE: Nekoliko promena u Partizanu

Fudbaleri Partizana gostuju Novom Pazaru pred praznim tribinama od 16 časova u poslednjoj utakmici 12. kola Superlige Srbije. Sada...

POVEZANE OBJAVE