Milojević posle Monaka: Trebala su nam dobra tela na terenu, a sve je pucalo, Olajnika teže povređen

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su težak poraz od Monaka 5:1 u 3. kolu Lige šampiona.

Posle meča trener Vladan Milojević bio je razočaran lošim izdanjem i rezultatom svog tima.

– Realno, zaslužena pobeda Monaka. Znali smo da su favoriti i sve ono što smo planirali smo i videli na terenu. Mi ne možemo da odgovorimo, to su snažniji i brži igrači. Uvek nam fali dve sekunde da se okrenemo. Jednostavno, te ekipe imaju svoj stil. Što se Hitera tiče, ovo je prepisan Salcburgov sistem igranja, rekao je Milojević.

Šerif Endiaje je pružio dobru partiju.

Šerif je bio fenomenalan, neću da kažem da bi sve bilo drugačije da je Duarte ostao u igri, ali mislim da bi imali kontrolu u centrali i zadržali loptu. Borili smo se, ali stvarno je zaslužena pobeda Monaka. Nama fali još brzine, još agresivnosti.

Situacija sa Olajinkom prema prvim procenama nije dobra.

Trebala su nam dobra tela, na terenu je sve pucalo. Tri igrača Monaka oko našeg jednog. Povrede ne dolaze slučajno i to je ono što me brine. Možda budemo imali ozbiljnu povredu Olajinke, u pitanju je tetiva. Nisam optimista. Veliki je to inzetitet igre, ali idemo dalje. Preuzimam svu odgovornost, ja sam trener ja ih treniram. Ponosan sam na moje igrače jer znam da oni daju sve od sebe. Liga šampiona i ovakav format je veliki zalogaj… Igraćemo još puno utakmica, glavu gore, pa ćemo se boriti.

Umesto da se ode na poluvreme sa nerešenim rezultatom, Zvezda je u nadoknadi primila pogodak.

To je psihološki fenomen koji igrači sami na terenu treba da rešavaju, kao i karakter. Ne prima se gol u nadoknadi poluvremena, ideš nameštaš štucne, sve je dozvoljeno u fudbalu. Nisam video tu situaciju, neću da se bavim time, čuo sam da je bilo nešto sporno. To je Liga šampiona, odluke su takve kakve su. Možda bi uticalo, ali sa druge strane ne bih da komentarišem, završio je Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Barselona naciljala zamene za Laprovitolu, na listi i bivši plej Budućnosti!?

Barselona se našla u teškoj situaciji pošto je prinuđena da traži zamenu za Nikolasa Laprovitolu. Jedan od najboljih igrača Katalonaca...

POVEZANE OBJAVE