Moćne reći Mijatovića: Danko Lazović je jedno 50 puta veći Partizanovac od mene

Predsednik fudbalskog kluba Partizan, Rasim Ljajić rekao je da je legendarni Predrag Mijatović brend Partizana.

Ljajić je zadovoljan dolaskom ova dva nekadašnja fudbalera u Partizan….

– Mislim da ste i vi stekli utisak koliki je Peđa Mijatović brend Partizana i našeg fudbala u celini. Takođe za Danka Lazovića koji nikad nije bio u strukturama kluba. Imali smo prilike da se upoznamo i sa ostalim ljudima. Ja da imam privatnu firmu, doveo bih sve te ljude u tu firmu. Cilj je bio da radimo na rebrendiranje Partizana i na diskontinuitet i potpuno različit pristup u odnosu na poslednjih nekoliko godina. Nema ovde drugog recepta, nismo ovde da izmišljamo toplu vodu, već ono što je u modernom fudbalu primenimo, rekao je Rasim Ljajić, nakon čega se uključio i Peđa Mijatović.

– Danko Lazović je jedno 50 puta veći Partizanovac od mene. I ja sam isto veliki Partizanovac, možda sam mirniji, jer sam stariji. A Danko će da da sve što je u njegovoj moći da pokrene. Jer će on biti tu svaki dan, na njemu je najveći teret dan za danom, rekao je Mijatović, a završnu reč je imao i Ljajić.

– Jedan od uslova Peđe Mijatovića je bio da Danko Lazović bude deo tima,završio je prvi čovek FK Partizan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

“Partizanov brod mora da plovi, a on sada nema ništa, pa moramo da veslamo”

Na stadionu Partizana održana je konferencija za medije povodom predstavljanja novog rukovodstva crno-belih. Medijima se predstavili Predrag Mijatović i Danko Lazović...

POVEZANE OBJAVE