Bahar na udaru žestokih kritika u Izraelu

Bivši trener Crvene zvezde Barak Bahar po sle 6 meseci u Beogradu, vratio se u Izrael u Makabi Haifu.

Međutim, rezultati nisu kao u prvom mandatu i zbog toga je Bahar na meti kritika.

Bahar mora da se probudi i shvati da veliki deo ovogodišnjih stranaca ne unapređuje tim. Mora da počne da nas balansira kako bismo izgledali kao kohezivan tim na terenu koji ne odustaje ni na trenutak, piše portal One.

Podsetimo jedan od stranaca u Makabiju je i Ksander Severina, dojučerašnji fudbaler Partizana.

Jučerašnja utakmica nije donela ništa, Baharove izmene bile su loše. Defanzivna igra bila je katastrofalna, a napadači uopšte ne igraju odbranu, tako da ne čudi što smo primili pet golova u poslednje dve utakmice. Protiv Beitara nismo imali defanzivni centar, razmaci između svih linija bili su preveliki, a igrači nisu pomagali u defanzivnoj igri. Nije moguće da naš golman prima tako glupe golove i da naša odbrana dozvoljava najnižem igraču na terenu da postigne gol glavom pored naših visokih defanzivaca, a da ga niko ne ometa.

Makabi Haifa posle sedam rundi sedi na trećem mestu na tabeli sa 13 bodova, šest manje od vodećeg Makabi Tel Aviva. Isti bodovni saldo ima i Beitar, koji sa utakmicom manje preti da preseli ekipu Baraka Bahara na četvrto mesto.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trener govorio o stanju Džanana Muse nakon povrede: Real bez dvojice igrača na Zvezdu

Košarkaši Real Madrida sutra od 20.45 dočekuju lidera Crvenu zvezdu u 5. kolu Evrolige. Trener Madriđana Ćus Mateo izneo...

POVEZANE OBJAVE