NEŠTO SE KUVA: Pogba dobio poziv da se pridruži jednom od najvećih rivala Mančester junajteda

Paul Pogba dobio je poziv da se vrati u Premijer ligu i potpiše za jednog od najvećih rivala Mančester junajteda.

Pogba (31) očajnički želi oživeti svoju karijeru nakon što je njegova četvorogodišnja suspenzija zbog pada na doping testu smanjena na 18 meseci.

Osvajač Svetskog prvenstva s Francuskom moći će nastaviti s treninzima početkom 2025. godine, a pravo da igra imaće u martu.

Pogba se vratio u Juventus u leto 2022. nakon šest godina provedenih u Mančester junajtedu, ali je upisao svega 12 nastupa otkako se vratio u Torino.

Ostaje za videti hoće li Juve opet vratiti Pogbu u svoju ekipu ili će ga definitivno otpisati, ali njegov sunarodnik Bakary Sanja želi da se Pogba vrati u englesku Premijer ligu.

Pogba je većinom bio razočaran tokom šest teških sezona na Old Trafordu, ali Sanja veruje da ima još mnogo toga za ponuditi u Premier ligi i da bi bio savršeno pojačanje za Arsenal.

Premijer liga savršeno odgovara Polu Pogbi – voleo bih ga videti u dresu Arsenala, poručio je Sanja u razgovoru za engleske medije .

Bilo bi sjajno – ima iskustva; voli igrati s mladim igračima oko sebe – tada je najbolji. Arsenal ima mladu, poletnu ekipu i vidim ga kako nosi dres Tobdžija, zaključio je nekadašnji desni bek Arsenala.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PEH ZA VIOLU: Jedan od najboljih mora na pauzu

Fiorentina je sporo započela sezonu pod komandom Rafaele Paladini i renoviranog tima, ali u poslednje vreme kao da su...

POVEZANE OBJAVE