Rade Bogdanović: Partizan je za drvo od igrača plaćao 40-50 000 evra

O promenama u fudbalskom klubu Partizan govorio je fudbaslki analitičar Rade Bogdanović.

On je bio gost u emisji ” Podne” na televiziji Una

– Neka Rasim izbaci, za početak, ako smem da sugerišem, koliko su para menadžeri uzeli u poslednjih osam godina i bivši igrači para smotali. Ne može mene niko da ubedi da drvo od igrača platite mesečno 40-50.000 evra mesečno ili platite toliko velika obeštećenja. Izbacite te stavke u javnost, pa će i navijači i narod da sudi – rekao je Bogdanović.

Prokomentarisao je i dolazak legendarnog fudbalera Predraga Mijatovića u Partizan ali i činjenicu da će i dalje živetu u Madridu.

– Koliko može Mijatović da im donese ako živi u Madridu? Da li može klub da vaskrsne putem mejla i telefonskih poziva? To mi se malo ne uklapa, ali dobro. Mislim da je to jedan ozbiljan trik. Nije gospodin Rasim Ljajić džaba političar, tražio je veliko ime, želeo je da smiri navijače i javnost, ali kažem, nagledao sam se legendi u ovoj državi koliko hoćete. Oni su Privremeni organ koji će do aprila ili maja da osposobi rad klupskih organa. Ovde se menja iz dana u dan, a ne u šest meseci ko će tu da ostane, poručio je Rade Bogdanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BOGATSTVO NA SVAKOM KORAKU: OTKRIJTE MAGIJU DALEKOG ISTOKA!

U bambusovim šumama skriva se čuveno blago! Pronađi ga u slotu Rich Panda i ostvari dobitke iz mašte. Provajder Expanse...

POVEZANE OBJAVE