FUDBALERKE NADOMAK EP: Zečević pred dvomeč sa BiH

Dragiša Zečević predvodi žensku fudbalsku reprezentaciju Srbije, sa kojom je stigao blizu velikog uspeha.

Naše dame su imale komplikovan žreb za plasman na EP 2025. u Švajcarskoj. Uskoro ih očekuje dvomeč sa BiH.

Ukoliko prođu, poslednja prepreka go prvenstva Starog kontinenta im je Švedska.

Spremni dočekujemo ovaj prvi, istorijski baraž i daćemo sve od sebe da napravimo istorijski uspeh. Pred nama je Bosna i Hercegovina, sistem takmičenja je takav da nam je prvi rival na papiru lakši, na rang listi smo ispred njih skoro 30 mesta. Od kako sam ja selektor, odigrali smo sa njima dva meča, pobedili smo 3:2 i 6:0 ali evropski skor nam je po jedna pobeda mi i oni, ali Srbija je imala kontinuitet dobrih rezultata i zato smo na rang list toliko ispred njih. One su ranije igrale baraž, upravo sa Švedskom, bile poražene sa po 5:0 a mi smo tada igrali sa Islandom. Nema potcenjivanja, moramo biti oprezni, alki prihvatamo ulogu favorita, ne bežimo od toga, idemo na pobedu, izjavio je Zečević za sajt FSS-a.

Prvi duel je 25. oktobra na programu od 14 sati u Zenici. Potom je Srbija domaćin 29. oktobra od 19 sati na terenima sportskog centra FSS.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VEŽU GA LEPE USPOMENE: Đoković ne brani titulu u Parizu

Srpski teniser Novak Đoković je ove godine u prestonici Francuske postao Olimpijski šampion. Uzeo jedinu titulu/medalju iz kolekcije priznanja koja...

POVEZANE OBJAVE