PUCA PO ŠAVOVIMA U MILANU: Leao potezom nakon pobede u Ligi šampiona šokirao sve u klubu

Rafael Leao navodno je napustio stadion samo 15 minuta nakon završetka utakmice trećeg kola Lige šampiona u kome je Milan pobedio Klub Briž 3:1.

Leao je bio zamenjen nakon sat vremena igre u 3-1 pobedi Milana nad Klub Brižom u utorak uveče. Rosoneri su primili gol nekoliko trenutaka ranije, uprkos tome što su igrali protiv 10 igrača.

Milan je zatim pogodio gotovo odmah nakon što je Leao izašao sa terena, a njegova zamena Noa Okafor upisao je asistenciju.

Dok je Leao bio vidno uzrujan na aut liniji, ipak je bio srećan što slavi sa svojim saigračima, posebno nakon što je 16-godišnji Frančesko Kamarda postigao gol koji je na kraju poništen zbog ofsajda.

Međutim, portugalski reprezentativac bio je prvi igrač Milana koji je krenuo niz tunel odmah nakon poslednjeg zvižduka sudije. Kako navodi La Gazeta delo Sport, skupio je svoje stvari i napustio stadion samo 15 minuta nakon završetka utakmice.

Klub je navodno pozvao u pomoć trenera Paola Fonseku, ali ne planiraju se mešati u trenerove taktičke odluke.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KSS ODLUČIO: Sudije dobile nove obaveze, posebna pravila za prekide utakmica i vređanje

Košarkaški Savez Srbije (KSS) je pre tri dana doneo važne odluke po uspostavljanju novog rukovodstva. Tačnije, na ranijoj sednici...

POVEZANE OBJAVE