ZVEZDA PIKIRALA ZAMENE ZA BOLOMBOJA: Dobro poznata imena koja su na “privremenom radu” van Evrolige

Crvena zvezda je nedavno vratila Filipa Petruševa, koji je stigao na pozajmicu iz Olimpijakosa.

Međutim, gotovo istovremeno usledili su novi problemi na centarskim pozicijama, pošto se povredio Džoel Bolomboj i čeka ga duža pauza.

Petrušev se u poslednje vreme više etablirao kao krilni centar i jasno je da nije angažovan da bi nadomestio izostanak američkog centra.

To bi moglo da bude učinjeno nekim drugim pojačanjem, što je najavio i trener Janis Sferopulos.

Kako navode “Sportske“, crveno-beli su pikirali Tonija Džekirija i Džonatana Motlija, dvojicu centara sa zavidnim evroligaškim iskustvom, koji trenutno ne nastupaju u elitnom takmičenju, ali razlog nije njihov kvalitet.

Džekiri igra za moskovski CSKA, koji iz političkih razloga ne igra u Evroligi, dok je Motli tokom leta postao najveće pojačanje ambicioznog Hapoela iz Tel Aviva, sa kojim igra u Evrokupu.

Košarkaši Zvezde su vodili mnoge bitke sa Motlijem dok je nastupao za Fenerbahče, dok je Džekiri protiv crveno-belih igrao nedavno na VTB Superkupu.

Džekiri ove sezone u VTB ligi prosečno beleži 8,9 poena i 5 skokova po utakmici. Motli sa druge strane u Evrokupu postiže prosečno 15 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Liga Evrope – Igraj i osvoji

Jedno od najpopularnijih evropskih takmičenja, svakog puta privuče ogromnu pažnju ljubitelja fudbala. Naravno, jedna od čari su prognoze i...

POVEZANE OBJAVE