GOCIĆ PRED MEČ SA ZVEZDOM: Moraćemo i te kako da se pomučimo

Živko Gocić, trener vaterpolista Novog Beograda, održao je konferenciju za medije pred duel petog kola regionalne lige protiv Crvene zvezde.

U meč ulaze bez poraza u takmičarskim duelima za sada ove sezone. Dok Zvezda ima 2-2 u ovom takmičenju.

U žestokom smo ritmu utakmica, imamo dobre rezultate, ali ne mogu da kažem da sam potpuno zadovoljan igrom koju pružamo. Uvek to može bolje, pa se nadam da ćemo već u narednoj utakmici protiv Crvene zvezde igru podići na viši nivo. Što se tiče Crvene zvezde, oni su promenili sastav u odnosu na prošlu godinu. I dalje imaju stabilnost sa dva jaka centra, ali su u spoljnoj lini dosta podmladili tim. Evidentno je da igraju mnogo brže nego ranije, i imaju solidne rezultete. U svakom slučaju, očekuje nas tradicionalno teško gostovanje. Veoma poštujemo narednog protivnika, ali idemo na pobedu. Mislim da imamo kvalitetniji tim i ta razlika u kvalitetu trebalo bi da dođe do izražaja i u bazenu. Ali, ponavljam, moraćemo i te kako da se pomučimo kako bismo upisali nova tri boda, istakao je Gocić.

Zvezda je sutra domaćin od 19 sati na bazenu SC “Milan Gale Muškatirović” na Dorćolu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SFEROPULOS POSLE REALA: Nismo igrali čvrsto koliko smo hteli

Janis Sferopulos, trener košarkaša Crvene zvezde Meridianbet komentarisao je razloge poraza od Real Madrida u 5. kolu Evrolige. Crveno-beli su...

POVEZANE OBJAVE