Milojević se pokajao zbog Olajinke: Žao mi je…

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su težak poraz u Monaku u trećem kolu Lige šampiona, a na sve to je tešku povredu doživeo Piter Olajinka.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je da je trebalo da ga izvede iz igre ranije, kada se pojavio otok nakon što ga je nagazio Zakarija.

Imamo veliki broj teških povreda. Užasna povreda Olanjinke, želeo je da nastavi na poluvremenu posle gaženja iako je imao oteklinu na nozi. Taj otok je izvršio kompresiju na tetivu, koja je pukla. Jako mi je teško i žao nam je, jer je Olajinka vrlo bitan za tim, prirastao nam je za srcu, obožavamo ga i volimo. Najveći utisak utakmice mi je bio što ga nisam izveo ranije iz igre, ističe Milojević.

Tako se ofanzivac samo nadovezao na probleme sa povredama koje umnogome opterećuju tim Zvezde.

Dosta igrača, pored njega, nedostaje. Nisu to lagane povrede, već zbog kojih morate da pauzirate tri do četiri nedelje. Posle toga igrači moraju da se vrate u takmičarsku formu, a to oduzima još mesec dana. Hvala navijačima što ih ovako bodre. Imaćemo mnogo mladih igrača, fudbalera koji nisu mnogo igrali. Treba im podrška, a sa moje strane veliko poštovanje prema njima, izjavio je trener Zvezde.

Olajinka je bio standardan član prve postave kod Milojevića, koji ima velikog poverenja u njega. Tokom leta je malo falilo da napusti klub jer je želeo da se vrati u Slaviju, kada je došlo do sukoba sa klubom, ali je sve na kraju izgleđeno.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Praktično je mogao da bira ligu u koju želi da igra, izabrao je Seriju A i pogrešio: Situacija je alarmantna

Mats Humels (35) odbio je ponude nekoliko klubova iz Engleske, Nemačke, Španije, Saudijske Arabije… i odabrao Romu za nastavak...

POVEZANE OBJAVE