Savo Milošević iznenađen odlaskom Ilieva, prokomentarisao i svoj status

Velike promene koje se dešavaju u Partizanu nastavljene su danas, pošto se klub razišao sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim.

Trener Savo Milošević bio je iznenađen takvom odlukom.

Bio sam u klubu oko raznih stvari. Pred nama je organizaciono-tranzicioni period, bio sam zatečen. ne mogu više od toga da kažem, niti učestvujem u tim razgovorima, niti znam detalje, osim puke informacije. Za nešto više možete da se obratite upravi kluba, iskren je bio trener Partizana.

On sam je dobio podršku od privremene uprave.

Moj status u ovoj i svakoj drugoj situaciji je poznat i on zavisi o onoga šta će ekipa da radi. Ja ću biti krivac za sve kad je u pitanju tim i rezultat. Lepo je da dobijem podršku i veliki vetar u leđa, ali moja sudbina će zavisiti od toga šta budemo radili na terenu. Jeste malo nezahvalno jer ja nisam birao tim, ali mi niko to neće uzeti za olakšavajućui okolnost. Da smo mi u fenomenalnoj situaciji, da smo prvi i sa 20 miliona u plusu, posle tri neuspeha ja bih opet bio krivac, ističe Milošević.

Danko Lazović i Predrag Mijatović, koji će se baviti sportskim pitanjima, imali su sastanak sa igračima.

To isto spada u normalni domen poslovanja. Peđa i Danko su zaduženi za taj stručni deo i bilo je logično da se obrate ekipi. Prioritet mora da bude prva ekipa, jer od nje se živi. Ja to ne moram da objašnjavam ni Peđi ni Danku, oni to već znaju. Razgovor je bio fenomenalan. Svi smo se potrudili da strancima prevedemo šta Peđa Mijatović i Danko Lazović znače, otkrio je Milošević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poraz Fenera od Panatinaikosa, Gudurić solidan nakon povratka

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Fenerbahče u gostima sa 81-76, u 5. kolu Evrolige. PAO je većim delom utakmice bio u...

POVEZANE OBJAVE