FUDBALERKE ŽELE NA EP: Veliko iznenađenje, Srbija bez pobede u Zenici!

Fudbalerke Srbije remizirale su protiv BiH 2:2 u prvom duelu polufinala baraža za plasman na EP 2025 u Švajcarskoj. Tokom čitavog meča na gostovanju, imale su dominaciju u šutevima i posedu uz jedan poništen gol. Ali se sa aktivnim rezultatom vraćaju pred revanš.

Naše dame su odlično počele utakmicu. Povele su protiv rivalki u 5. minutu, ali je gol poništen. To je domaćin kaznio. Povele su Bosanke u 20. minutu preko Ekić.

Srbija u 28. minutu izjednačila golom mlade Nine Mateijić (19), najboljeg strelca na nedavnom EP U19. Iskoristila je dodavnje Vlajnić. Pa se na odmor otišlo nerešenim rezultatom.

U drugom delu je selekcija BiH ponovo povela. Elma Husić je vratila prednost u 52. minutu. Na novo uzbuđenje se čekalo do finiša utakmice. Tada je Vesna Milivojević izjednačila što je bio konačan ishod duela.

Revanš dve selekcije igra se u utorak 29. oktobra od 19 sati u sportskom centru FSS u Staroj Pazovi. Pobednik će kasnije sa Švedskom odmeriti snage na poslednjoj stepenici za šampionat naredne godine u Švajcarskoj.

Bosna je trenutno na 63. mestu FIFA rang liste a Srbija na 34. poziciji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

IZ MADRIDA U ZADAR: Sferopulos pred novi meč ABA lige

Janis Sferopulos i košarkaši Crvene zvezde Meridianbet arhivirali su već utakmicu protiv Real Madrida u 5. kolu Evrolige. Koju je...

POVEZANE OBJAVE