Damjanović pred Napredak: Da stabilizujemo oscilacije

Fudbaleri TSC u nedelju, 27. oktobra od 19h, gostuju u Kruševcu, ekipi Napretka u 13. kolu Superlige, uz obećanje da će pružiti dobru igru i pokušati da kući ponesu bodove.

Šef stručnog štaba TSC-a, Jovan Damjanović,  je izrazio uverenje da je njegov tim sposoban da, bez obzira na malo vremena za odmor i pripreme, odigra kvalitetnu utakmicu u Kruševcu.

Očekuje nas zahtevan meč za koji moramo da se spremimo, bez obzira na  kratak rok. Naravno, već mamo iskustvo sa gustim rasporedom, podsećam da smo odmah posle gostovanja u Kazahstanu igrali sa Jedinstvom. Iskoristićemo svaki trenutak da se na najbolji mogući način pripremimo, jer znamo da nam je protivnik dobra i organizovana ekipa, izuzetno intenzivna i kompaktna, posebno kada nemaju loptu, tako da neće biti nimalo lako. Trudićemo se da, najbolje što možemo, pružimo kvalitetnu igru  i pre svega pokušaćemo da stabilizujemo rezultatske oscilacije koje imamo, rekao je Damjanović.

Mladi odbrambeni igrač Viktor Radojević, koji je letos iz Crvene Zvezde došao u TSC se složio da je pred ekipom teško gostovanje.

Iza nas je teška utakmica iz koje izlazimo sa porazom. Iako smo imali veći posed lopte i stvarali više šansi, nismo uspeli da budemo konkretni u ključnim trenucima, što nam svakako nije lako. Svesti smo da je Napredak dobra ekipa, posebno kada igra na domaćem terenu, i znamo da je pred nama izazovan susret. Ipak, verujemo u naše kvalitete i nadamo se dobrom rezultatu, kazao je Radojević.

U osvrtu na zdravstveno stanje igrača pred duel sa Napretkom, Damjanović je izjavio:

Suštinski većina tima je na raspolaganju. Već duže vreme imamo nekolicinu rovitih igraća, poput Petrovića koji  je van stroja, Đakovca koji se polako vraća i Jovanovića koji je tu negde na pola puta. Sigurno je samo da Petrović nije na maksimumu pred duel u nedelju, za ostale ćemo proceniti, završio je Damjanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MLS: Veterani Barselone vodili Inter do pobede u plej ofu (VIDEO)

Inter Majami pobedio je u prvom susretu četvrtfinale plej-ofa Istočne konferencije svom terenu Atlantu 2:1. Najzaslužniji za trijumf bili su...

POVEZANE OBJAVE