Novi Beograd ubedljiv na gostovanju kod Crvene zvezde

Vaterpolisti Novog Beograda zabeležili su i petu pobedu u regionalnoj Premijer ligi pošto su kao gosti savladali Crvenu zvezdu sa 14:6 (4:1, 3:2, 2:2, 5:1).

Ekipa trenera Živka Gocića odlično je počela meč i posle samo pet minuta igre Novobeograđanai su imali četiri gola prednosti. Crveno-beli su nekoliko navrata uspevali da priđu na dva gola zaostatka, ali kvalitet aktuelnog regionalnog šampiona je u tim trenucima ponovo dolazio do izražaja i jednostavno domaći u ovom meču nisu imali rešenja za kvalitetnijeg i raspoloženijeg rivala.

Vaterpolistima Crvene zvezde u poslednjoj deonici ponestalo je snage i svežine, što je Novi Beograd iskoristio i na kraju zabeležio veoma ubedljivu pobedu.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bili su Marko Dimitrijević i Angelos Vlahopulos sa po tri gola, dok se u redovima crveno-belih istakao Aleksandar Rađenović sa takođe tri pogotka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Boltauzer skinut sa liste

Evroliga je ažurirala listu sudija koji dele pravdu u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju, i na njoj nema slovenačkog sudije...

POVEZANE OBJAVE