Lojd: Možemo da budemo zastrašujuć tim

Nakon osam kola Evrolige bek Crvene zvezde Džordan Lojd vodeći je na listi strelaca u elitnom takmičenju.

U razgovoru za “Eurohoops”, košarkaš iz SAD je naglasio da je njegov učinak odraz posvećenosti i timske igre.

Moram da se zahvalim saigračima i trenerima. Samo su me postavili na pravo mesto, stalno me traže i to mi olakšava. Lako mi je samo da završim posao. U sjajnoj sam situaciji, sjajnom sistemu, imam sjajne trenere iza sebe. I saigrači koji su spremni da asistiraju. I ja želim da učinim isto. Znam kada je pritisak na mene i svi su usresređeni na mene, verujem i svojim saigračima. Nikada zapravo ne gledam na to kao da idem na utakmicu ‘oh, postići ću sve ove koševe.” Pokušavam da budem u toku igre. Ne radite ništa previše, to je deo na kojem radim. Ne pokušavam da forsiram previše i želim da svi budu u igri. Za sad aide dobrp, ali je još mnogo košarke pred nama, rekao je Lojd za “Eurohoops”.

Lojd veruje da Zvezdu tek očekuju dobri rezultati i napredak u igri.

Imamo puno potencijala. Mislim da smo pokazali samo deo onoga što možemo. Još je uvek rano, ali možemo da igramo sa svima, možemo pobediti sve. Zaista verujem u to. Važna je hemija. Možemo da budemo zastrašujuć tim.

Takođe, Lojd je izneo niz lepih reči i o treneru crveno-belih Saši Obradoviću.

Sjajan je. Sve što radi je puno strasti. Kao košarkaš, to morate da poštujete. Voliš to. I to će me gurnuti na sledeći nivo. Na to gledam kao na „Da, on može biti strog prema nama“. Ali to nije ništa drugo nego pozitivna, teška ljubav, strast. Stvari koje će vam pomoći da pređete na sledeći nivo i donosi najbolje od svih igrača. Postoji priča da je on tvrd, strog. Za mene lično to je ono što mi treba. To je super. On se prema svima ponaša tako i to donosi najbolje od vas, dodao je košarkaš Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lo Selso doneo Betisu važnu pobedu (VIDEO)

Fudbaleri Betisa pobedili su večeras na svom terenu u Sevilji Hetafe 2:1, u zaostalom meču trećeg kola španske Primere. Oba...

POVEZANE OBJAVE