Skupština Vojvodine jednoglasno usvojila izveštaj o poslovanju za 2019. godinu

Na sednici Skupštine FK Vojvodina, održanoj u subotu u svečanoj sali FC “Vujadin Boškov” u Veterniku, članovi najvišeg klupskog tela jednoglasno su usvojili finansijski izveštaj o poslovanju za 2019. godinu.

Uz poštovanje mera propisanih od strane Gradskog štaba za vanredne situacije Novog Sada, sednici je prisustvovalo ukupno 39 članova, koji su bili zastupljeni preko šest punomoćnika sa urednim punomoćjem za zastupanje.

Pred početak sednice, prisutni su minutom ćutanja odali počast nedavno preminulim bivšem predsedniku FK Vojvodina Petru Palkovljeviću i nekadašnjem fudbaleru novosadske “stare dame” Aleksandru Ivošu.

Na predlog predsednika Skupštine Milana N. Đukića, prisutni članovi najvišeg klupskog tela su iz daljeg saziva Skupštine jednoglasno razrešili Stevana Laloševića i Gorana Šaulu, dok su umesto njih u saziv Skupštine uvršteni Nikola Vasiljević i Petar Đurđev, aktuelni članovi Upravnog odbora FK Vojvodina.

Takođe, prisutni članovi najvišeg klupskog tela jednoglasno su izabrali Stevana Laloševića za počasnog člana Skupštine FK Vojvodina.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BAJERN MU ULEPŠAO JUBILEJ: Miler protiv Dinama do istorije Lige šampiona

Bajern iz Minhena je pod Vensanom Kompanijem imao silovit start u novom formatu elitnog klupskog fudbalskog takmičenja. Bavarci su pred...

POVEZANE OBJAVE