Stanojević ocenio pripreme: Imali smo jedan veliki pad, daleko smo od svežine, ali sam zadovoljan

Fudbaleri Partizana završili su pripreme u Turskoj i 6. februara duelom protiv Napretka u Humskoj počeće prolećni deo sezone.

Poslednjeg dana boravka u Turskoj crno-beli su savladali Ruh sa 1:0 i Sileks sa 3:0, a nakon druge pobede trener Aleksandar Stanojević ocenio je da je rezultat bolji od igre.

Dosta smo umorni, definitivno. Malo smo bili nedisciplinovani u prvom poluvremenu, nisam bio zadovoljan što se tiče toga. Rezultat je dobar, i veći nego što je igra bila. Ali zadovoljan sam, momci su premoreni, dobro smo odigrali. Dobro smo igrali uglavnom. Imali smo taj jedan veliki pad protiv Rubina. Daleko smo još od te svežine, umor je, ali sam u suštini zadovoljan, rekao je Stanojević pred kamerama TV Arenasport.

Podsećamo, crno-beli su u Turskoj doživeli jedan poraz i to od Rubina (2:5), a pored današnjih pobeda savladana je ekipa Zaglebja sa 2:1 kao i ukrajinska Desna sa 1:0.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Marjanović promovisan u Feneru (FOTO)

Bivši srpski reprezentativac Boban Marjanović zvanično je promovisan kao novi košarkaš Fenerbahčea. Tako se Marjanović nakon devet godina u NBA...

POVEZANE OBJAVE