Čović o aktuelnim temama: Planove pravimo kada budemo znali ko nam je trener, čestitke Partizanu!

Crvena zvezda je osvojila dva trofeja u dosadašnjem delu sezone, a očekuje ih i finale Superlige Srbije protiv FMP Meridiana.

Predsednik kluba Nebojša Čović je govorio o planovima za sledeću sezonu, a prva stvar koja mora da se uradi je produžetak ugovora sa trenerom Dejanom Radonjićem.

Kao što znate, Dejanu ističe ugovor za nekoliko dana”, započeo je Čović izlaganje i dodao:

– Kao što znate, Dejanu ističe ugovor za nekoliko dana. Zasad smo pričali o njegovom ostanku, nastavku saradnje, ali više ćemo znati naredne sedmice. Prvo da prođe finale, rekao je Čović gostujući na televiziji B92.

U medijima je već počelo da se priča o pojačanjima, a prvo ime koje je spomenuto je Dalibor Ilić košarkaš Igokee.

Da bismo pričali o pojačanjima, prvo moramo da biramo trenera. Nismo još ništa govorili o pojačanja, niti smo sa bilo kim pričali. Gledajte koliko se imena samo pominje u poslednje vreme. Mi nismo nikog kontaktirali, što ne znači da nismo zainteresovani, ali o pojačanjima nećemo pre nego što izaberemo trenera. Tačno se zna koji su igrači pod ugovorima, sačekajte da završimo sezonu, pa ćemo onda o svemu.

O odlasku Nejta Voltersa u Ameriku posle finala ABA lige se dosta pisalo. Čović je upitan da li će plejmejker ostati u klubu i naredne sezone.

Njemu takođe ističe ugovor, a da li ćemo da produžavamo zavisiće od trenera. On je otišao jer ima određenih porodičnih problema, a struka je procenila da i bez njega možemo da dođemo do cilja.

Upitan je Čović i o pozivu od strane Evrolige Partizanu za učešće u narednoj sezoni.

Iskreno sam srećan i čestitam večitom rivalu. Bez ikakvog sarkazma to kažem. Lično sam Đodriju Bertomeuu još na Fajnal foru pre nekoliko godina pričao o konceptu Evrolige sa 20 klubova. I tada sam mu govorio da Srbija treba da ima dva predstavnika u eliti i eto, to se sada događa. Iskreno čestitam, završio je predsednik Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lo Selso doneo Betisu važnu pobedu (VIDEO)

Fudbaleri Betisa pobedili su večeras na svom terenu u Sevilji Hetafe 2:1, u zaostalom meču trećeg kola španske Primere. Oba...

POVEZANE OBJAVE