PL: Rešenje za Totenhemove probleme je jedan čovek – Hari Kejn dostigao klupski rekord protiv Mitrovića! (VIDEO)

Nakon dva uzastopna neuspeha u derbijima sa Arsenalom i Mančester Sitijem, Totenhem je isplivao iz ponora protiv Fulama na gostovanju na Krejven Kotidžu, gde je slavio minimalnim rezultatom 1-0.

Nisu Pevci blistali ni večeras, štaviše odigrali su ujednačenu utakmicu protiv daleko manjeg londonskog kluba, ali se još jednom pokazalo koliki je značaj prisustva u timu igrača kao što je Hari Kejn.

Engleski napadač je praktično svojim majstorstvom rešio utakmicu u nadoknadi prvog poluvremena, kada je postigao, ispostaviće se, odlučujući pogodak.

Posle dodavanja Sona idealnim prijemom lopte je već stekao prednost u odnosu na svog čuvara Tima Rima, kog je lako okrenuo i potom preciznim šutem pogodio sam ugao gola Fulama.

Ovaj gol je imao i posebno značenje za Kejna, ali i sam klub, pošto se sa 266 pogodaka izjednačio na prvom mestu liste strelaca u klupskoj istoriji sa Dimijem Rivsom. Ujedno, stadion Fulama bio je 33. različito mesto na kom je postigao gol u Premijer ligi.

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović odigrao je čitavu utakmicu u dresu domaćina.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ĐOKOVIĆ ZAVRŠIO SA DEJVIS KUPOM: Spektakl protiv Bugarina u Sofiji (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković, pomogao je Srbiji da obezbedi opstanak i bori se za finalni tutnir Svetske grupe Dejvis...

POVEZANE OBJAVE