Zvanično: Zvezda predstavila najskuplje pojačanje u istoriji!

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavila je najveće pojačanje za novu sezonu, reprezentativca Južne Koreje In-Boma Hvanga.

-Zdravo svima, ja sam Hvan iz Južne Koreje. Malo sam nervozan pred medijima, nisam takav na terenu, jer tamo ne osećam nervozu. . Uzbuđen sam što ću predstavljati Crvenu zvezdu pred sjajnim navijačima. Lepo veče je iza mene, jer sam sinoć sleteo u Beograd. Video sam lep grad, jedva čekam da mi se ovde supruga pridruži, poručio je na početku novi fudbaler Crvene zvezde i dodao:

Pritisak je dobra stvar, srećan sam što sam ovde. Nije dobro kada nema pritiska. Ja želim samo da se predstavim na terenu kroz svoje igre Nije bitno da li sam najskuplji igrač u istoriji Crvene zvezde. To ne menja ništa, uvek se isto ophodim prema poslu. Očekujem da dam mnogo golova i imam mnogo asistencija. Mogu da igram kao šestica, osmica i desetka. Mogu da budem bek i krilo. Ako mi trener kaže da budem golman, sve će biti u redu. Važno je da imam stav, rekao je Hvang.

Pričao je u pregovorima sa Crvenom zvezdom i poznavanju ekipe.

-Znam Kangvu iz Rusije, nisam igrao sam njim, ali protiv njega jesam. Radi se o dobom igraču. Pored Marina čuo sam se sa pgeneralnim direktorom Terzićem. Upoznati ste sigurno sa tom pričom o tome da je rekao da posle pobede u Mančesteru treba da proslavimo moj rođendan, istakao je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Parma ponovo poražena nakon crvenog kartona i preokreta, slavio i Lacio (VIDEO)

Danas su odigrane poslednje dve utakmice 4. kola Serije A, a pobede su upisali Udineze i Lacio. Udineze je nakon...

POVEZANE OBJAVE