Olanjika pred Siti: Možemo da igramo sa svima

U okviru Lige šampiona fudbaleri Crvene zvezde gostuju aktuelnom šampionu Evrope, Mančester sitiju.

Fudbaler Crvene zvezde Piter Olanjinka je pred ovaj meč izneo očekivanja.

-Svidelo mi se što su svi u klubu ambiciozni i željni postizanja velikih rezultata. Naravno, izazov igranja Lige šampiona je uvek prisutan, premda sam ja za Zvezdu potpisao pre nego što je bilo definitivno da ćemo igrati u tom takmičenju, rekao je Olanjinka za “B92.net”.

Crveno-bele očekuje težak zadatak, a to je gostovanje Građanima.

-Teško je praviti očekivanja kada gostuješ najboljem timu na svetu. Ipak, na terenu se igra 11 protiv 11, sve drugo pada u vodu, tako da uvek verujem u iznenađenja i smatram da možemo da se takmičimo sa svakim. Što se tiče grupne faze, jednostavno, to je Liga šampiona i nema lakih protivnika. Cilj je da prezimimo u Evropi, i verujem da smo sposobni za to.

On je za pomenuti medij pričao i kako se snašao kada je život u srpskoj prestonici u pitanju.

-Beograd je sjajan, zaista su svi nasmejani, druželjubivi, i prijatni. Navijači me prepoznaju, slikaju se, moram da kažem da mi je baš lepo u Beogradu. Što se hrane tiče, tu sam izbirljiv malo, nedostaju mi stvari koje sam jeo u Nigeriji, ali i srpska kuhinja, barem ono što sam probao je sjajna, zaključio je Olanjinka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lo Selso doneo Betisu važnu pobedu (VIDEO)

Fudbaleri Betisa pobedili su večeras na svom terenu u Sevilji Hetafe 2:1, u zaostalom meču trećeg kola španske Primere. Oba...

POVEZANE OBJAVE