SUPERLIGA: Lukovići i Lutovac “potopili” Radnik, Radnički i Novi Pazar sigurni, Pančevci sve dalje od šanse za opstanak (VIDEO)

Danas su odigrane četiri utakmice plejaut faze Superlige Srbije u fudbalu.

Najviše golova bilo je u duelu odigranom u Beogradu, u kom je IMT savladao poslednjeplasirani Radnik iz Surdulice sa 5-2.

Borko Duronjić je goste doveo do vođstva sa penala u 16. minutu, ali je Aleksandar Lutovac poravnao rezultat u 25. minutu.

Haris Hajdarević je povratio prednost u 28. minutu, ali je u samoj završnici prvog dela došlo do ekspresnog preokreta novim golom Lutovca, a potom i Luke Lukovića. U drugom poluvremenu je sa dva pogotka, u 52. i 68. mintu, konačan rezultat postavio Miloš Luković.

Radnički je u Nišu bio bolji od Voždovca sa 2-0, a golove su postigli Nigerijac Dele u 33. i Stefan Vukić u 60. minutu.

Novi Pazar je na svom terenu minimalnim rezultatom 1-0 bio bolji od Javora, a odlučujući pogodak postigao je Nikola Srećković u 60. minutu.

Spartak je u Subotici remizirao (1-1) sa pančevačkim Železničarom, koji je ostao na pretposlednjem mestu koje znači direktno ispadanje.

Na poluvremenu je domaćin vodio golom Andreja Todoroskog u 33. minutu, da bi u poslednjem minutu regularnog dela utakmice izjednačio Evgen Pavlov.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VEČITI SAZNALI: Zvezda posle LŠ u Humskoj, on sudi derbi

Večiti derbi, prvi ove sezone između fudbalera Crvene zvezde i Partizana igra se u ponedeljak. Crveno-beli su poraženi protiv Benfike...

POVEZANE OBJAVE