Crvena zvezda “razbija kasu za srpskog supertalenta!

Crvena zvezda aktivno traži nove igrače u letnjem prelaznom roku.

Dvojica koji su dovođeni u vezu sa prelaskom u šampiona Srbije su i mladi igrači Čukaričkog Igor Miladinović i Mihajlo Cvetković.

O tome je pričao i sportski direktor “Brđana” Vladamir Matiješević.

Imamo jednu konkretnu ponudu za Miladinovića, ostalo su interesovanja. Pisalo se o prelasku u Crvenu zvezdu, nismo uopšte pričali oko toga, to su dezinformacije. Rekao sam već, njegova cena nije ta o kojoj se pisalo, nego je svakako veća. Držaćemo se naše strategije, moramo da napravimo naš budžet u prelaznom roku, ovom letnjem i potom zimskom i da igrači budu mirni. Najbitnije nam je to, ne finansira nas ni država niti bilo ko sa strane, sami sebe izdržavamo. U današnje vreme sigurno nijedan vlasnik neće davati po nekoliko miliona da bi se sa nečim igrao. Živimo od prodaje igrača i tako moramo i da nastavimo, jasan je Matijašević.

Za Cvetkovića je rekao da je odluka na njemu.

To dete je u Čukarički došlo sa devet godina. I o njemu se svašta priča, da je bilo nesuglasica, ko zna čega… Dali smo mu šansu sa 16 i po godina, on je tu šansu iskoristio. Imao sam sastanak sa njim pre tri dana, njegova želja je da ostane u klubu, da se iz ovog kluba proda. Da li će se desiti Crvena zvezda ili neki drugi klub? Morate da shvatite da ima 17 i po godina, u januaru puni 18. On pre toga i ne može da ode u inostranstvo, može eventualno da potpiše neki predugovor. Za njega ima interesovanja zaista sa svih strana. Iskreno, pričao sam sa ljudima iz Zvezde, u jednom razgovoru. Kazao sam im, ako Cvetković bude odlučio da ide u Zvezdu, sešćemo da pričamo. Svakako, on će i sa svojom porodicom videti šta je najbolje. On je igrač Čukaričkog, u narednim mesecima videćemo šta će se dogoditi. Ljudi svašta pišu… Istina je da smo ranije imali ponudu za njega, ali nije bilo nikakvog ucenjivanja, sve nesuglasice su rešene. Klub je stao iza igrača, Mihajlo igra u Čukaričkom, igrao je i na Evropskom prvenstvu. Bio je povređen na početku prolećnog dela sezone, posle je bio u kombinaciji za svaku utakmicu. Veliki je talenat, shodno tome imaće prednost, to je normalno. Mora i da nastavi da se zalaže, ali profesionalac je i izuzetno dobro dete. I ako ostane kod nas i ako ode, biće to velika karijera, on je budućnost srpskog fudbala, završio je sportski direktor Čukaričkog.

Upravo će posle ovih reči Cvetković pojačati ekipu Vladana Milojevića.

Kako prenosi “Informer” pregovori su već u završnoj fazi i Cvetković bi za 2,5 miliona trebao da stigne u Ljutice Bogdana. Na taj način bi posle samo 6 meseci bio oboren rekord za obeštećenje za jednog domaćeg igrača, s obzirom da je u januaru Sremčević stigao iz Mladosti iz Lučana za 2 miliona evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PORAZ ŠAMPIONA EVROPE: Lorenco Braun uzalud najefikasniji protiv dojučerašnjeg tima, Ataman isključen! (VIDEO)

Košarkaši Panatinaikosa, aktuelnog šampiona Evrope, poraženi su na turniru u Nikoziji od Makabija iz Tel Aviva sa 88-75. Presudan...

POVEZANE OBJAVE