KAPA DOLE: Slovenci ne mogu verovati šta je Josip Iličić radio na zadnji slobodan dan uoči puta na EURO

U petak počinje Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, a reprezentaciju Slovenije prva utakmica očekuje u nedelju.

Slovenija će igrati u grupi C zajedno s Engleskom, Danskom i Srbijom. Prva je na rasporedu utakmica s Danskom 16. juna od 18 sati u Štutgartu.

Ekspedicija Slovenije u utorak kreće na put prema Nemačkoj i biće smeštena u kampu u Vupertalu. Zadnji slobodan dan prie polaska u Nemačku Slovenci su imali u nedelju.

I dok se većina slovenskih reprezentativaca odlučili na porodično druženje i nedeljni odmor s najbližima, Josip Iličić (36), najiskusniji od svih, posetio je mlade igrače Brinja iz Grosuplja.

Da zaista pripada najvećim slovenskim igračima, ne samo po svom znanju i fudbalskim uspesima, nego i srcem, slovenski reprezentativac Josip Iličić opet je pokazao jer je na zadnji slobodan dan pre Eura posetio mlade igrače Brinja.Mladići su pažljivo slušali njegove reči. Upravo njegov sportski put može im biti prava motivacija i dokaz šta se sve voljom, upornošću i radom može postići, objavili su na službenim stranicama slovenskog kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ĐOKOVIĆ ZAVRŠIO SA DEJVIS KUPOM: Spektakl protiv Bugarina u Sofiji (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković, pomogao je Srbiji da obezbedi opstanak i bori se za finalni tutnir Svetske grupe Dejvis...

POVEZANE OBJAVE