Šta kaže legendarni trener Partizana o novom igraču crno-belih!? Vujošević o Arijanu Lakiću

Najtrofejiniji srpski košarkaški klub Partizan počeo je rekonstrukciju ekipe posle neuspešne sezone.

O novim pojačanjima zvaničnih potvrda još nema, ali čeka se ozvaničenje prvih potpisa: Arijana Lakića iz Zadra i Vanje Marinkovića iz Baskonije. O Arijanu Lakiću govorio je legendarni trener Partizana Duško Vujošević.

– Arijana Lakića nisam toliko pratio, jer utakmice Zadra obično gledam kad igraju sa Partizanom. Dosta redovno pratim Partizan, Budućnost i Studentski centar, a manje Crvenu zvezdu. Odigrao je Lakić odlično u nekim jako bitnim utakmicama, u kojima je dobro šutirao i rešavao razne situacije, rekao je Vujošević zaAntenu Zadari dodao:

Napravio je Lakić dobru stvar kad je došao u Zadar – gde publika poznaje košarku i koji ima odličnog trenera Danijela Jusupa, a imao je i dobre saigrače. Uspešno je odigrao poslednju sezonu i svakako je napredovao – u uslovima u kojima je svaka utakmica izuzetno bitna.

Legendarni trener smatra da Željko Obradović nije pogrešio što je doveo Lakića…

– Obradović sigurno zna što radi. Želja mu je da napravi ekipu u kojoj bi imao više igrača sa prostora bivše države. To mu je potrebno i zbog veće motivacije. Nadam se, kao navijač Partizana, da će sve biti uspešno.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ODLIČAN DEBI MLADOG FUDBALERA: Endrik oborio rekord

Mladi fudbaler Reala iz Madrida Endrik oborio je rekord slavnog kluba kao najmlađi strelac za kraljevski tim u Ligi...

POVEZANE OBJAVE