Stanojević po treći put u Partizanu: “Ovog puta idem do kraja”

Aleksandar Stanojević postao je po treći put trener fudbalera Partizana. On je sa crno-belima potpistao ugovor na tri godine.

Stanojević je na klupi Partizana zamenio Alberta Nadja, koji je u finišu prošle sezone zamenio Igora Duljaja .

-Evo mene opet. Opet se gledamo i sarađujemo. Najviše vas interesuje razlog zašto sam se vratio. Prva stvar, nisam završio započeti posao. Otišao sam u jednom trenutku gde po mojoj proceni, iz ovog ugla, sam pogrešio. Druga stvar, kao svaki trener imam svoju ambiciju i izazov, ovo je jedan veliki izazov za mene. Kada vas zove Partizan morate da razmislite. Nisam imao predstavu da ću se vratiti do skoro, do pre nekoliko dana kada smo prvi put stupili u kontakt. Generalno, ni na kraj pameti mi nije bilo da ću se vratiti. Postoje u našim razgovorima uveravanja da ćemo biti pojačani u svakom pogledu, u svim strukturama. I u igračkom i u rukovodećim kadrovima, to nam je važno. Iz tih razgovora sam shvatio ozbiljnost Partizana da ide napred. Iz tog razloga sam potpisao ugovor na tri godine jer mislim da je potrebno vreme da se neke stvari urade. Ovog puta idem do kraja. Do kraja, svi zajedno, nadam se sa što viče navijača, u jednu tešku, hrabru borbu, rekao je Aleksandar Stanojević u uvodu današnje konferencije…

Sjajni trener je poznat po tome da voli što više dece Partizana u timu….

-Treba da sačekamo, da se konsultujemo. Imamo stav i želje. Da sačekamo malo do Slovenije. Posle Slovenije ćemo imati jasniju informaciju ko bi trebalo da ide. Uvek sam za povratak Partizanove dece. Imamo neke ideje.

O stručnom štabu novi šef struke Partizana je rekao….

-Mora uvek nova energija, sad je ušlo šest novih ljudi. Tu je Koković, eminentan stručnjak. Imao je ponudu iz inostranstva, ali osetio je izazov. Dok je radio u Voždovcu najviše je pokazivao po kontinuiranom napadu. Zato sam angažovao njega, kao i Kulića, koji ima iskustvo iz Mozzart Bet Superlige. Kondicioni trener je mlad i ima veliko iskustvo. Ovo nije stari Stanojević, došao sam da uradim apgrejd. Imamo tri godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Parma ponovo poražena nakon crvenog kartona i preokreta, slavio i Lacio (VIDEO)

Danas su odigrane poslednje dve utakmice 4. kola Serije A, a pobede su upisali Udineze i Lacio. Udineze je nakon...

POVEZANE OBJAVE