PROMOCIJA: Zvezda predstavila Dalsija (VIDEO)

Uoči početka priprema za novu sezonu, Crvena zvezda je predstavila novo pojačanje.

Dalsio Gomeš je vezni igrać, a u crveno-beli tabor stiže iz kiparskog APOEL-a. Na promociji novinarima se prvo obratio sportski direktor Mitar Mrkela, koji je je istakao da je Vladan Milojević želeo ovog fudbalera.

-Dobar dan svima, želim da predstavim našeg novog igrača dalsia koji dolazi iz APOEl-a. Igrao je u Portugaliji, grčkoj… Sarađivoa je sa Vladanom Milojevićem kojeg ceni, i koji ga je predložio. Milojević misli da se dalsio savršeno uklapa u njegovu filozofiju igre, rekao je Mrkela.

Nakon Mrkele oglasio se i fudbaler…

– Zdravo svima. želim da se zahvalim klubu i osoblju što me je dovelo u ovako veliki klub. ovo je za mene novi nivo, kao san što sam deo ovog kluba. Moj san je bio nastup u Ligi šampiona i drago mi je što sam ovde, rekao je Dalsio koji je prokomentarisao i trenera Milojevića.

– Moj odnos sa njim je odličan. On je zaslužan što sam postao igrač kakav sam sada. Jedva čekam da treniram sa njim ponovo. Nadam se da ću svojim igrama i ja pomoći njemu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ĐOKOVIĆ ZAVRŠIO SA DEJVIS KUPOM: Spektakl protiv Bugarina u Sofiji (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković, pomogao je Srbiji da obezbedi opstanak i bori se za finalni tutnir Svetske grupe Dejvis...

POVEZANE OBJAVE