ZVEZDA POČELA PRIPREME: Tu su pojačanja, povratnici sa pozajmica, ali i petorica reprezentativaca koji su oduševili ovog leta

Fudbaleri Crvene zvezde danas su počeli sa pripremama, a treneru Vladanu Milojeviću se odazvalo 26 fudbalera.

Kao opravdano odsutni navedeni su Omri Glazer, Kings Kangva, Gelor Kanga, Šerif Endiaje, Hvang In Bom, Naser Điga, kao i srpski reprezentativci Uroš Spajić, Srđan Mijailović i Nemanja Stojić.

Zbog povreda su sa prve prozivke izostali još i Vladimir Lučić, Miloš Degenek i Adem Avdić.

Pripreme sa prvim timom će početi i kadetski reprezentativci sa nedavnom Evropskog prvenstva, na kom su dogurali do polufinala – Vasilije Kostov, Đorđe Ranković, Aleksa Vasilić, Veljko Milosavljević i Andrija Maksimović, kao i omladinac Željko Vukojević.

Stigli su i povratnici sa pozajmica Jegor Prucev, Andrej Đurić i Uroš Kabić, za koje nije jasno da li postoji šansa da zaigraju za Zvezdu.

Pojavila su se i nova pojačanja Luka Ilić i Dalsio, koji je danas promovisan.

Među golmanima se nije našao Milan Borjan, iako je najavljen. Od čuvara mreže su se pojavili Miloš Gordić, Ivan Guteša i Vuk Draškić.

Dva dana će ekipa Zvezde provesti u Beogradu, a zatim se 19. juna seli na Zlatibor, gde će boraviti do 29. juna i odigrati pripremnu utakmicu protiv lučanske Mladosti. Ubrzo potom sledi put za Sankt Peterburg, gde će igrati pripremne utakmice protiv Zenita i argentinskog Tigrea.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Anćeloti jasan: “Tražim da se smanji broj mečeva”

Trener fudbalskog kluba Real Madrid Karlo Ančeloti kritikovao je veliki broj utakmica predviđenih novim formatom Lige šampiona. Trofejni trener je...

POVEZANE OBJAVE