PONOVO DEBAKL: Srbija kao poslednja završila takmičenje u grupi na EP

Fudbalei Srbije ponovo nisu uspeli da obezbede prolaz u drugu fazu nekog velikog takmičenja pošto su odigrali sa Danskom 0:0.

U prvom poluvremenu možemo reći, da nije bilo događaja vrednih opisa. Pogotovu kada je u pitanju reprezentacija Srbije.

Prvi problem je viđen u 4. minutu kada je nikola Milenković dobio žuti karton, što je napravilo dodatni pritisak na zadnju liniju.

Napadački, “Orlovi” nisu prikazali ništa. Sa druge strane, Danska je imala dve izgledne situacije. Jednu je odbranio Rajković, drugu je Vind poslao preko gola.

U drugom delu, selktor Stojković je napravio dve izmene. Ušli su Tadić i Jović, dok su igru napustili Samardžić i Gudelj.

osetilo se to u oba pravca. Danska je na staru imala dve odlične šanse koje su srećom “očišćene” od strane srpskih štopera. Srbija je postigla gol u 54. minutu, koji je poništen pošto je Luka Jović bio u minimalnom ofsajdu.

Od tog trenutka meč je ušao u potpunu uspavanku bez prilika na obe strane, što je više odgovaralo Dancima.

Selektor Stojković je uveo i Dušana Vlahovića, i sa čak tri napadača je pokušao da dođe do gola. Šansu za tako nešto je imao Mitrović u 81. minutu pošto je šutirao pored gola.

Nastavilo se sa rastrzanom igrom i Srbija je dobru šansu imala u nadoknadi vremena, ali je Sergej Milinković- Savić šutirao preslabo iz sjajne pozicije sa 16 metara.

Na kraju Srbija kao poslednja završava u grupi C, dok su Engleska i Slovenija odigrali takođe 0:0. Engleska ima 5 bodova, Danska i Slovenija po 3 boda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Terzić o istorijskoj godini SD Crvena zvezda: Simbol srpstva koji su nam ostavili u amanet slavni prethodnici

Sportsko društvo Crvena zvezda ove godine pravi istorijske rezultate. U Evropi će ih predstavljati ili su ih predstavljali fudbaleri,...

POVEZANE OBJAVE