Doskorašnji igrač Zvezde pred potpisom za Partizan?!

Tokom pretprošle sezone Luka Vildoza je stigao u Zvezdu i predstavljao veliko pojačanje za tim.

To mu je bila preporuka za Panatinaikos, koji je letos mnogo uložio u sastavljanje ekipe, što se kasnije isplatilo jer je osvojena Evroliga.

Međutim, Vildoza nije uspeo da se izbori za veliku minutažu kod Ergina Atamana, što je dovelo i do otvorenih izjava nezadovoljstva između njih dvojice. On je u proseku u Evroligi na parketu provodio tek 15 minuta, uz učinak od 5,8 poena i po 1,5 skokova i asistencija.

Sada bi mogao da se vrati u Srbiju, ali u redove večitog rivala Partizana!

Prema navodima Sport kluba, pregovori između dve strane su intenzivirani i uskoro se može dogoditi ozvaničenje saradnje crno-belih i Argentinca.

Vildoza je evropsku afirmaciju stekao u Baskoniji, nakon čega se otisnuo u NBA ligu, gde je igrao za Milvoki Bakse. Nakon povratka iz najjače lige sveta obukao je dres Zvezde, što je dovelo i do sudskog spora igrača i Baskonije, zbog čega je Vildoza morao da plati obeštećenje, ali ni španski tim tada nije bio zadovoljan iznosom istog.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato obeštećenje koje bi Zvezda trebalo da plati za Radonjića?

Srpski krilni fudbaler Nemanja Radonjić nije se pojavio na početku priprema Torina, čiji je još uvek član, navode lokalni...

POVEZANE OBJAVE