Karlik Džons prokomentarisao srpsku reprezentaciju, pamti i prošlogodišnji duel

Košarkaši Južnog Sudana uspešno su započeli nastup na Olimpijskim igrama, savladavši Portoriko, u sklopu grupe u kojoj je i srpska reprezentacija.

Na taj način je ispisana istorija, a najefikasniji u pobedničkom timu bio je novi plej Partizana Karlik Džons, sa učinkom od 19 poena, 7 skokova i 6 asistencija.

Pred početak utakmice je pritom došlo do bruke domaćina, koji su pustili pogrešnu himnu ovoj selekciji.

Da, rekao bih da je dodalo malo goriva. Ali, imali smo ga dosta pre početka meča. Dosta ljudi je mislilo da mi ne pripadamo ovde, da ne zaslužujemo da budemo tu. Ali, ako mene pitate imamo svako pravo da budemo tu. Verujemo u sebe, i samo treba da nastavimo da radimo sve što smo do sada učinili, optimističan je Džons.

Uskoro ih očekuje i novi duel sa SAD Drim timom, kojeg umalo nisu savladali u pripremnom periodu, na krilima tripl-dabla Džonsa.

Zvuči sjajno! Radujem se tome, ali pred nama su još dve utakmice, prvo moramo da se fokusiramo na naredni tim, rekao je plej Partizana.

Pamti Džons i duel sa Srbijom od prošle godine sa Svetskog prvenstva, a sada će se ponovo sastati sa reprezentacijom za koju nastupaju neki igrači koji su do juče grali za njegov novi tm.

Srbija je dobar tim. Znam da su zajedno već neko vreme. Igrali smo protiv njih na Svetskom prvenstvu, pobedili su nas. Moramo da se skoncentrišemo, pogledamo šta smo pogrešno uradili tada i odigramo našu igru. Neće biti lako, nijedan meč neće biti lak. Kada damo sve od sebe možemo da živimo sa bilo kojim rezultatom, istakao je plej Južnog Sudana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda produžila ugovor sa mladim prvotimcem na pet godina!

Mladim desnim bekovima ide veoma dobro u poslednje vreme u Crvenoj zvezdi. Prvo je Kosta Nedeljković za samo nešto...

POVEZANE OBJAVE