Nadal iskren posle poraza: Ne mogu ovako protiv najboljeg ikad

Novak Đoković odigrao je sjajan meč protiv rafaela Nadala u 2. kolu olimpijskog turnira i na taj način izbacio Španca.

Nadal, koji poslednjih godina muku muči sa povredama, posle meča je realno sagledao stanje na terenu.

Jedan igrač je bio mnogo bolji od drugog i to morate da prihvatite. Nekih sat vremena je bilo teško svariti sve što se dešavalo, ali jesam to uradio. Trudio sam se da imam pravi stav i mentalitet da to prihvatim jer sam znao da postoji šansa da meč tako prođe, rekao je Nadal, a prenela Marka.

U jednom trenutku, kada je bilo 6:1, 4:0 ličilo je da će biti potpuna katastrofa Španca, ali uspeo je da dođe do 4:4.

Nisam mogao da igram na nivou koji mi je bio potreban, a ni on mi nije poklanjao mnogo toga. Nisam igrao kvalitet igre da mu pravim probleme. U toj tački je jasno da nemam ni noge koje sam imao pre 15 godina. Dakle, bez kvaliteta igre i nogu koje sam imao pre 15 godina, ne mogu da pravim probleme najboljem u istoriji, zar ne?

Ne želi da se preda jer još uvek je u konkurenciji u dublu.

U tom smislu, odluke koje moram da donesem biće donete posle Olimpijskih igara. Nije vreme da padam jer još uvek imam dubl i takmičim se. Vreme je da prihvatim težak poraz zbog načina na koji sam igrao, ali i zbog načina na koji je lakše prihvatiti sve. Važno je da imam pravi pristup, da neću pasti i da treba da budem spreman za sutra, završio je Španac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ĐOKOVIĆ ZAVRŠIO SA DEJVIS KUPOM: Spektakl protiv Bugarina u Sofiji (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković, pomogao je Srbiji da obezbedi opstanak i bori se za finalni tutnir Svetske grupe Dejvis...

POVEZANE OBJAVE