JOŠ BEZ POBEDE NA OI: Nisu koristili šanse, Slovenija savladala Orlove

Odbojkaši Srbije poraženi su od Slovenije 3:0 u drugom kolu Olimpijskih igara u Parizu. Protiv jedne među najbolje plasiranim selekcijama sveta nisu uspeli da osvoje bod. Za razliku od duela sa domaćinom i braniocem titule. Uz neshvatljiv pad tokom drugog seta kada su imali prednost.

Po setovima (21:25, 19:25, 19:25)

Duel je krenuo jako na obe strane i igralo se poen za poen. Srbija je prvi put povela sa 5:4. Pa je Slovenija vratila prednost na svoju stranu i odvojila se na 8:6. I nastavili da održavaju prednost od 2 do 3 poena razlike. Naš tim se izdigao i izjednačio na 16:16 pred ključnu fazu seta i poveli 17:16 potom. Ali je Slovenija i na to imala odgovor odvojivši se na +3 i potom osvojila prvi set, gde je naš tim imao svoje šanse.

Slovenci sa 3:1 otvaraju drugi set. Ali je Srbija držala priključak i preokrenula na +2 (7:5). I održavala prednost do +3. Ali nas je rival stigao i smanjio na 11:10. Ali i tu smo veoma pali i dozvolili rivalu seriju 9:0 pri vođstvu 15:12. To je slomilo naš tim i rival je poveo sa velikih 2:0 u setovima.

Ekipa Srbije počinje treći set sa vođstvom 3:1. U kasnijoj fazi smo jurili rezultat. Slovenci su se odlepili na 16:14. Na kraju su to održali za ubedljivih 3:0.

Predvodio ih je Stern sa 25 poena dok je Čebulj dodao 12 poena. Kod nas je jedini bio raspoložen Marko Ivović sa 10 poena.

U poslednjem kolu, naša selekcija igra sa Kanadom. Taj duel je na programu u subotu 3. avgusta od 21 čas. Trijumf u tom meču, značio bi mnogo za poredak trećeplasiranih ekipa. Ukoliko Kanađani večeras izbube od Francuza.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON KRITIKE TRENERA: Velikan iz Premijer lige na zimu kreće po Vlahovića!

Mančester junajted ozbiljno je zainteresovan za srpskog napadača Dušana Vlahovića i sva je prilika da će u zimskom prelaznom...

POVEZANE OBJAVE