Klafurić pred Spartak: Moj prvi derbi u TSC-u

Fudbaleri TSC u nedelju 04. avgusta od 17.30h dočekuju ekipu subotičkog Spartaka na TSC Areni, u 3. kolu Superlige, uvereni da će to biti zanimljiv i dobar meč, u kome će sva tri boda ostati domaćinu.

Šef stručnog štaba Dean Klafurić je istakao da se uvek raduje derbi utakmicama jer donose dodatnu energiju i naboj.

Komšijske utakmice uvek podstiču veće interesovanje, kako kod navijača tako i kod igrača i trenera. Mani je ovo u TSC-u prvi derbi i taj izazov me veseli. Spartak je osvojio samo jedan bod protiv Čukaričkog i verujem da bi im pobeda mnogo značila. Želeće je, pogotovu protiv nas, ali mi igramo na svom stadionu, podjednako želimo pobedu i daćemo sve od sebe da je ostvarimo. Cenimo protivnika, svesni smo kakve kvalitete imaju, ali poznajemo i njihove slabosti. Pripremili smo se dobro, tako da se nadam da ćemo slaviti na kraju meča, rekao je Klafurić.  

Klafurić je prokomentarisao i planirani sastav tima za nedelju.

Na meču neće igrati Radin, zbog crvenog kartona dobijenog na prethodnom meču, a ni Jovanović neće biti spreman. Naravno, imamo mi druge adute koju su se nametnuli na treninzima i biće promena u ekipi. Jedno ostaje isto, naš stil igre i naša filozofija koja se ne menja, završio je šef struke TSC-a.

TSC u prva dva kola ima osvojena 3 boda, dok Spartak ima 1 bod.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Parma ponovo poražena nakon crvenog kartona i preokreta, slavio i Lacio (VIDEO)

Danas su odigrane poslednje dve utakmice 4. kola Serije A, a pobede su upisali Udineze i Lacio. Udineze je nakon...

POVEZANE OBJAVE