Milojević nakon pobede o novajlijama i napadačima, posebno pohvalio jednog igrača

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su ubedljivo nad Tekstilcem u 3. kolu Superlige Srbije, nakon veoma lošeg i bezidejnog prvog poluvremena.

Svoje utiske nakon utakmice izneo je trener crveno-belih Vladan Milojević.

Utakmica je bila teška. Ponovo smo igrali sa dosta igrača koji se prilagođavaju sistemu. Zadovoljan sam njihovim izdanjem u ovom trenutku, sa onim koliko mogu da pruže. Mislim da smo u prvom poluvremenu apsolutno dominirali. Znali smo da Tekstilac ima veoma dobro organizovanu odbranu. Ekipa su koja voli da pritisne protivnika, ali smo uspeli da ih spustimo u nisku zonu. Nismo uspevali da pronađemo prostor, kako bismo stvorili stopostotnu šansu i otvorili utakmicu. Sa izmenama, igračima koji su ušli sveži i držeći se plana koji smo imali, uspeli smo da postignemo gol, koji je promenio tok meča. Posle toga Tekstilac je pokazao želju da izađe malo više, ali se tu javio i faktor umora, a takođe se i pokazao naš kvalitet. Naročito mi je drago što napadači daju golove, istakao je Milojević.

Danas je sastav umnogome krojio i virus, zbog kog je bilo odsutno nekoliko fudbalera, ali su se zato vratili neki od rekonvalescenata, poput Mirka Ivanića.

Sve u svemu sam zadovoljan, ali opet kažem da imamo dosta igrača koji su tek došli, nisu prošli pripreme. Novi igrači koji su stigli treba da prođu period adaptacije i da se prilagode našem načinu rada. Trudimo se, radimo, nadam se da će sve biti u redu. Golove su postigli i debitanti Milson i Elšnik. Imamo i Duartea, koji cele nedelje nije bio sa nama, zbog rođenja deteta. On je tek juče doputovao i pokazao kakav je profesionalac. Nemanja Stojić je danas nastupio na novoj poziciji. Na terenu je bio i Prucev, koga nismo imali ni u Rusiji, ni na Zlatiboru, gde je bio povređen. Jednostavno, moramo kroz takmičarske utakmice da ih proveravamo, koje nisu baš za to. Nažalost, tako smo ograničeni. Drago mi je da su vredni, da se trude i daju sve od sebe i da su pokazali dobru reakciju posle utakmice protiv Mladosti iz Lučana, izjavio je trener Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Parma ponovo poražena nakon crvenog kartona i preokreta, slavio i Lacio (VIDEO)

Danas su odigrane poslednje dve utakmice 4. kola Serije A, a pobede su upisali Udineze i Lacio. Udineze je nakon...

POVEZANE OBJAVE