Kapiten Partizana zove navijače: Uz njih je sve moguće

Fudbaleri Partizana pobedili su sinoć na svom terenu ekipu Železničara rezultatom 2:0.

Nakon utakmice svoje utiske izneo je kapiten crno-belih Svetozar Marković, koji je iskoristio priliku da pozove navijače Partizana na duel koji sledi u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

 -Nakon poraza od ekipe Dinama, veoma dobro smo ušli u ovu utakmicu koja je bila od velikog značaja za nas. Bilo je važno da se vratimo na pobednički put! Sutra se već okrećemo utakmici protiv Lugana koja nas očekuje u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope, izjavio je Marković za klupski sajt.

Sledi prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Lugana.

– Da, kao što sam rekao, od sutra ćemo da se spremamo za ekipu Lugana koja je veoma kvalitetna. Nadam se da ćemo u četvrtak svi biti spremni za tu utakmicu. Danas stadion nije bio pun, ali nam je značila podrška sa tribina i zahvaljujemo se svima koji su bili uz nas. Znamo koliko nam navijači znače i zato bismo voleli da dođu u četvrtak, napune stadion i podrže nas u utakmici koja neće biti nimalo laka. Znamo da je uz njih sve moguće, poručio je kapiten crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Težak udarac za italijanskog velikana! Milan do kraja godine bez važnog prvotimca

Italijanski fudbalski vicešampion Milan najmanje će četiri meseca biti bez alžirskog reprezentativnog veznjaka Ismaela Benasera. Razlog je povreda desne potkolenice...

POVEZANE OBJAVE