Elšnik nakon gola na debiju: Siguran sam da će ih biti još

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su protiv Tekstilca sa ubedljivih 4-0 u 3. kolu Superlige Srbije.

Nakon lošeg prvog poluvremena koje je proteklo bez golova, usledila je prava “eksplozija” u drugom delu, a golove na debiju upisali su Felisio Milson i Timi Elšnik.

Pritom je slovenačkom vezisti bilo potrebno samo 15 minuta, pošto je u igru ušao tokom drugog poluvremena.

Znali smo da će da bude tvrda, zatvorena utakmica, na ne najboljem terenu i da moramo da budemo strpljivi dok ne postignemo prvi gol. Očekivali smo da će se posle toga otvoriti više prostora. Nažalost u prvom poluvremenu saigrači nisu uspeli da postignu gol, koji bi nam olakšao nastavak utakmice. Međutim, odlično su krenuli u drugom poluvremenu i stekli prednost već na početku, tako da mi je bilo mnogo lakše kad sam ušao u igru zbog vođstva. Nastavili smo sa pritiskom i uspeli da postignemo još golova. Srećan sam što sam stigao do prvenca na debiju i pomogao ekipi da dođe do nova tri boda, rekao je Elšnik nakon prvenca.

Veruje da je ovo samo prvi gol u nizu u crveno-belom dresu.

Sjajan podatak vidi se da Zvezda ima mnogo igrača koji mogu na svakom meču da postižu golove i to nas čini odličnom ekipom. Imamo veliki i raznolik ofanzivni kvalitet. Sve dok postižemo golove i dobijamo utakmice nije bitno ko je strelac, ali sam siguran da će ih biti još sa moje strane, samouveren je reprezentativac Slovenije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Parma ponovo poražena nakon crvenog kartona i preokreta, slavio i Lacio (VIDEO)

Danas su odigrane poslednje dve utakmice 4. kola Serije A, a pobede su upisali Udineze i Lacio. Udineze je nakon...

POVEZANE OBJAVE