Fudbal i Olimpijske igre? Evo kako napraviti idealnu kombinaciju za šampionski tiket!

Istina je da fudbal nije glavna tema na Olimpijskim igrama, ali mi smo našli način da povežemo najvažniju sporednu stvar na svetu i najveći planetarni događaj i rezultat te kombinacije je fantastičan!

Ovog utorka čekaju nas mečevi u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu konferencija, a ako na to dodamo i nekoliko interesantnih događaja u Francuskoj – dobijamo ŠAMPIONSKI TIKET VREDAN MILIONA!

Kako to?

Vrlo jednostavno, jer je sportska kladionica Meridian pripremila sjajno iznenađenje za sve ljubitelje sporta i online klađenja! Za početak, tu je bonus dobrodošlice za sve novajlije i to BEZ USLOVA!

Naime, nakon registracije na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i verifikacije naloga, koja traje samo nekoliko saekundi – stiže fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE –  6.000 FREEBET! Ako ste ljubitelj slot igara – počastićete se sa 3.000 besplatnih spinova, a onda za sportski spektakl stiže još 3.000 dinara za sportsko klađenje!

Da, dobro ste pročitali!

A, sada možemo da pređemo i na sastavljanje tiketa, pa evo nekoliko predloga:

Sparta Prag – FCSB, kec 1.51

Salcburg – Tvente, kec 1.62

Lil – Fenerbahče, kec 2.10

Odbojkašice zlatna medalja na OI:

Italija – kvota 3.00

Srbija – kvota 10

Brazil – kvota 4.00

Košarkaši zlatna medalja na OI:

USA – kvota 1.20

Kanada – kvota 8.00

Srbija – kvota 25

Kompletnu ponudu za klađenje na Olimpijske igre, ali i sva druga takmičenja pogledajte OVDE, jer vas najbolja sportska zabava čeka u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Terzić o istorijskoj godini SD Crvena zvezda: Simbol srpstva koji su nam ostavili u amanet slavni prethodnici

Sportsko društvo Crvena zvezda ove godine pravi istorijske rezultate. U Evropi će ih predstavljati ili su ih predstavljali fudbaleri,...

POVEZANE OBJAVE