POSLE PORAZA VOŠE I PARTIZANA: Srbija ubedljivo poslednja na tabeli!

Fudbaleri Vojvodine i Partizana, nisu sinoć uspeli da donesu bodove za srpski fudbal.

Najbliže tome, bili su Novosađani, ali su u poslednjim minutima izgubili 2:1 od Maribora. U kvalifikacijama za Ligu konferencija. Partizan je poražen protiv Lugana sa 1:0 u Humskoj.

Iako je ispao od Mornara, Radnički iz Kragujevca je ove sezone doneo jedine bodove našem fudbalu za 0.200 poena. Od pet klubova koliko je ušlo u evrokupove ove sezone iz naše zemlje.

Po tom parametru smo poslednja fudbalska asocijacija od 54 u Evropi, koje imaju svoje predstavnike. Čak su ispred nas San Marino, Lihtenštajn, Gibraltar, Severna Irska i Severna Makedonija.

Revanši Vojvodine i Partizana su za nedelju dana, koji znaju put i u slučaju poraza, i u slučaju da prođu dvomeče. Crvena zvezda i TSC, uključuju se tek od plej-ofa za Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Klub iz Bačke Topole čeka boljeg iz duela Makabi Tel Aviv – Panevežis, gde je prolasku bliži tim Žarka Lazetića. U duelu Jagelonije i Bodo Glimta, Norvežani su stekli prednost nad Poljacima pred eventualni dvomeč sa Zvezdom.

Foto: FK Vojvodina

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LIGA ŠAMPIONA: Štutgart pao u Madridu, Liverpulu derbi, Bajern brojao do 9 protiv Dinama! (VIDEO)

Nova Liga šampiona nastavila se duelima prvog kola koji su zakazani večeras od 21 čas. U potpuno novom ligaškom sistemu,...

POVEZANE OBJAVE