NOVAJLIJE RASPUCANE: Zvezda ubedljivo savladala Pazarce, efektan gol Elšnika, upisali se Seol i Puma (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su na svom stadionu savladali Novi Pazar sa 4-1, u utakmici 4. kola Superlige.

Već u 9. minutu domaćin je stigao do prednosti, a debitantski gol je na drugoj utakmici od dolaska postigao južnokorejski bek Seol Jong-Vu. On je bio strelac na efektan način, pošto je iz daljine šutirao precizno nakon što je dobio loptu od Stojića.

Međutim, rani zaostatak nije demoralisao Pazarce i nastavil isu da budu konkurentni, pa se na poluvreme otišlo sa minimalnom prednošću aktuelnog šampiona.

U uvodnoj fazi drugog poluvremena gosti dovode utakmicu do kulminacije, pošto u 51. minutu dolaze do izjednačenja. Rodni Antvi je na efektan način petom asistirao za Eđike Oparu, koji nije čekao i postigao je gol za 1-1.

Devet minuta kasnije ponovo je povela Zvezda. Nakon centaršuta Pume, koji je ušao u igru na poluvremenu, glavom je niz golova nastavio Bruno Duarte.

Gotovo sve dileme otklonio je efektnim pogotkom Timi Elšnik u 80. minutu, koji je tako postigao gol i na drugoj utakmici od dolaska na Marakanu.

Puma je svom učinku nakon asistenije pridodao i debitantski gol u 86. minutu, kada je pogodio glavom nakon asistencije Pitera Olajinke, koji se vratio u tim posle mnogo trzavica i zamenio Milsona u 65. minutu. Nigerijac je odličnom fintom izbacio čuvara i zatim precizno centrirao na drugu stativu.

Crvena zvezda (4-2-3-1): M. Ilić – Stojić (od 46. Điga), Spajić, Leković (od 46. Mimović), Seol – Hvan, Elšnik – Prucev (od 46. Puma), Ivanić, Milson – Duarte.

Novi Pazar (3-4-2-1): Pajović – Bjeličić, Mršić, Bačkulja – Bojat (od 75. Lakićević), Adešina (od 56. Alić), Islamović (od 64. Mesarović), Miletić – Antvi (od 75. Živojinović), Ljajić – Opara (od 64. Zličić).

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Parma ponovo poražena nakon crvenog kartona i preokreta, slavio i Lacio (VIDEO)

Danas su odigrane poslednje dve utakmice 4. kola Serije A, a pobede su upisali Udineze i Lacio. Udineze je nakon...

POVEZANE OBJAVE