KRAJ U EVROPI: Vojvodina posle penala ispala od Maribora!

Fudbaleri Vojvodine završili su evropsku avanturu pošto su posle penala ispali od Maribora. Posle 120 minuta bilo je 1:0 za Novosađane.

Maribor je bolje otvorio meč, ali je Vojvodina kako je odmicao meč uspostavljala ravnotežu. Savićević je imao dobru priliku kada je pogodio prečku u 16. minutu.

Samo 10 minuta kasnije videli smo i gol. Posle slobodnog udarca, Crnomarković glavom postiže gol koji je u prvi mah poništen zbog ofsajda. Situacija je bila vrlo komplikovana i VAR je dugo većao, i na kraju gol je priznat i Vojvodina je izjednačila u ukupnom rezultatu.

U drugom poluvremenu bio je vrlo miran meč, a najbolju šansu Vojvodina je imala u nadoknadi vremena kada Nikolić nije dodao najbolji pas na drugu stativu, pa je meč otišao u produžetke.

Ni u dodatnih 30 minuta nije bilo velikih šansi i svi na stadionu su čekali penali i dočekali su ih na kraju.

Vojvodina je promašila penal u trećoj seriji pošto je Jug odbranio Nikolićev udarac, a odmah u narednoj seriji i Ivanović je bio neprecizan i praktično je sve bilo rešeno. Vrhovec je na kraju stavio tačku na ovaj meč.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Iliev promovisan u Humskoj: Bljuvao bih vatru, sportski sektor razjedinjen i to odmah menjam!

Fudbalski klub Partizan ima novog-starog sportskog direktora. U Humskoj je održana promocija Ivice Ileva koji je preuzeo funkciju i...

POVEZANE OBJAVE