Partizan nije iskoristio igrača više i ispao posle produžetaka

Fudbaleri Partizana ispali su u kvalifikacijama za Ligu Evrope pošto su posle 2:2 sa luganom ispali ukupnim rezultatom 2.3.

Od početka se videlo da Partizan ima drugačiji pristup nego u prethodnim evropskim mečevima.

Nije bilo velikih prilika u prvom poluvremenu, a kada se mislilo da će se na pauzu otići bez golova, crno-beli su došli do gola.

Severina je u prodoru ostavio dvojicu igrača i potom proigrao Zahida koji je prevario Grgića, izborio prostor za šut i majstorski pogodio.

Drugo poluvreme nije počelo dobro po crno-bele. Već posle tri minuta Štefen je dobio loptu na levoj strani, a posle prvog pokušaja i bloka Mujakića izborio se za popravni iz kojeg je bio precizniji.

Nije partizan pao posle gola i nastavio je da kontroliše igru i to se isplatilo u 67. minutu. Svetozar Marković je sjajno reagovao posle kornera Zahida i doneo novo vođstvo Beograđanima.

Posle gola domaći su ponovo krenuli napred i imali su dve velike prilike posle kornera. Prvu je odbranio Jovanović, kod druge je pomogla prečka.

u jeku napada Lugana, crno-beli su imali sreću da je Hajdari zaradio u 88. minutu zaradio drugi žuti karton pa su Beograđani imali igrača više.

Partizan je pokušao to da iskoristi do kraja regularnog dela, ali nisu došli do gola i otišlo se u produžetke.

Posle 5 minuta u prvom produžetku, Lugano je imao prvu priliku posle koje je Partizan imao mnogo sreće jer igrač domaćih je šutirao u spoljni deo mreže u vrlo izglednoj situaciji.

Pomalo neočekivano Lugano je bolje igrao i kontrolisao meč sa igračem manje i to im se isplatilo u drugom produžetku. De Medina je loše reagovao, a Mau je to naplatio i postigao gol.

Na kraju 2:2 i Partizan nastavlja u Ligi Konferencija, gde će kroz kvalifikacije tražiti prolaz sa Gentom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mama počela da se bavi taktikom, Atletiko ga odmah odjavio

Svakakve priče u prelaznom roku čujemo, ali ona koja dolazi iz Francuske je najzanimljivija ovog leta. Naime, poznato je da...

POVEZANE OBJAVE