Milojević nakon poraza: Znali smo kako daju golove, ali nismo uspeli da ih blokiramo

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su sa 2-1 na gostovanju Bodo Glimtu u prvoj utakmici dvomeča plejofa za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona.

Svoje utiske nakon utakmice izneo je trener crveno-belih Vladan Milojević.

Igrali smo protiv ekipe koja želi prostor pozadi, tranziciju, trku. Videli ste kako se snalaze na ovoj podlozi, fascinantno izgleda način na koji kontrolišu loptu. Nije bilo lako, bili smo pod visokim pritiskom, presingom koji igraju fantastično. Dosta dobro je to izgledalo posle izmena, zaigrali smo mnogo rizičnije. Milson im je napravio problema. Imali smo još nekoliko šansi. Stvarno su dali golove na način kako ih inače daju, znali smo to, ali nismo uspeli da ih blokiramo. Nadamo se da ćemo pred našim navijačima dati sve od sebe, rekao je Milojević u izjavi za TV “Arenasport”.

Iako njegov tim nije došao do izjednačenja, gol Ognjena Mimovića ostavlja realnu nadu za ulazak u društvo najboljih timova Evrope.

Rezultat je mnogo bolji, nego da je ostalo 0:2. Bode ima svoj stil, ništa se neće promeniti u revanšu. Biće borba prsa u prsa, pred našim navijačima. Moram da čestitam svojim igračima jer su dali sve od sebe. Rekao sam da rastemo, imamo osam dana da se pripremimo, borićemo se, pa šta Bog da, izjavio je trener Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Borac pred Partizan doveo Amerikanca

Košarkaški klub Borac ima novo pojačanje na poziciji plejmejkera. U Čačak je stigao Majk Smit koji ma 26 godina i...

POVEZANE OBJAVE