DRAGIĆ O DUETU JOKIĆ-DONČIĆ: Oni se igraju košarke

Slovenački košarkaš Goran Dragić, sutra će se zvanično završiti košarkašku karijeru.

U tu čast, biće organizovan u Ljubljani revijalni duel od 20 časova. Osvajač zlata sa Evrobasketa 2017. godine, komentarisao je svog sunarodnika Luku Dončića, ali i Nikolu Jokića.

On se do danas nije promenio. Ne oseća pritisak nikada. To je nešto neverovatno. Bila mi je čast da budem sa njim u sobi pre finala. Nisam mogao da zaspim i bio sam sav znojav. Okrenem se levo, a on gleda crtane filmove i spava celu noć. Takav se rodio, ja mislim. To je neki talenat kakav nije viđen u svetu košarke. Takav je i Nikola Jokić. Sa Nikolom sam mnogo puta razgovarao. To su obični momci koji se igraju košarke. Voleo bih da sva naša deca imaju to – da ne osećaju pritisak nego da se igraju, rekao je on, a prenosi Sportklub.

Dragić je potom govorio o košarkašima sa kojima će sutra deliti parket i koji su njegovi prijatelji. Učešće na revijalnom događaju potvrdili su upravo Jokić i Dončić. Uz velika imena poput: Dirka Novickog, Stiva Neša, Nikole Vučevića, Krisa Boša, Janisa Adetokumba, kapitena Srbije Bogdana Bogdanovića i mnogih drugih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Parma ponovo poražena nakon crvenog kartona i preokreta, slavio i Lacio (VIDEO)

Danas su odigrane poslednje dve utakmice 4. kola Serije A, a pobede su upisali Udineze i Lacio. Udineze je nakon...

POVEZANE OBJAVE