NE JENJAVA SUKOB NANELIJA I CRNO-BELIH: Oglasio se agent, sudovi će dalje odlučivati!

Košarkaški klub Partizan nedavno je promovisao nov tim na događaju pod imenom crno-bela simfonija.

Crno-beli su počeli pripreme za novu sezonu, a ekipa je potpuno promenjena.

Klub je nakon raskida saradnje sa Džejmsom Nanelijem morao da se oglašava saopštenjem. Jer je američki košarkaš imao oštru poruku na društvenim mrežama o kašnjenju plata.

Agent košarkaša Bil Nef oglasio se putem izjave dostavljene portalu Mocartsport. On je istakao da klub nastavlja sa napadima na igrača, iako je Naneli krvario za Partizan i bio miljenik navijača, navodi se u izjavi.

Opisujući incident sa Stefanom Lazarevićem, rekao je da nijedan trener/funkcioner Partizana nije bio tu da spreči eskalaciju sukoba, već je pomenuo intervenciju Džejlena Smita i drugih igrača Zvezde.

Nef dodaje da je klub od tada sklonio Nanelija, koji nije igrao do kraja sezone zaustavivši njegove pokušaje da nađe drugde posao i pokušavajući da ga osramoti. Osvrnuo se na to da je Obradović četiri puta molio nanelija da ostane.

U zaključku Nef kaže da će on i igrač pustiti da sudovi odluče jesu li naknadni potezi Partizana, koje nije hteo da obelodani, opravdani. Posebno se osvrnuo na izjavu Ostoje Mijailovića o Nanelijevoj tuči sa Lazarevićem i onoj protiv Reala, što bi moglo da utiče na dobijanje licence Evrolige.

Nesuglasice poput ovih sa igračima ne treba da se iznesu u javnosti, posebno kada su igrači kao što je Džejms dali toliko klubu, stoji na kraju izjave Nanelijevog zastupnika.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Juventus raskida ugovor sa bivšim kapitenom

Fudbalski klub Juventus je ovog leta napravio opštu reorganizaciju i uspeli su da odlascima nekolicine starosedelaca da uštede veliki...

POVEZANE OBJAVE