Đoković najavio i drugi ATP turnir u Srbiji, pomenuo i turbo folk zvezdu

Srbija je nedavno ponovo dobila ATP turnir, ali će za razliku od svih dosadašnjih biti igran krajem godine u zatvrenom, u Beogradskoj areni.

Direktor turnira Đorđe Đoković objasnio je i detalje ovog takmičenja, ali i najavio da je cilj da u budućnosti postoje dva turnira.

“Belgrade Open” je, za sada, dvogodišnja licenca i turnir će se u ovom terminu održati i sledeće godine. Pored toga, aktivno radimo na tome da Beograd ima ne jedan, već dva ATP turnira godišnje na različitim podlogama – beton i šljaka. Optimistični smo da ćemo ovaj cilj ostvariti u bliskoj budućnosti, rekao je Đoković.

On je uputio i zahvalnost srpskoj turbo folk pevačici Tanji Savić, koja je pomerila termin svog koncerta u Areni, iako ga je najavila već odavno.

Zbog nepredviđenih okolnosti i kasne odluke ATP-a, nismo imali prostora za manevar u pogledu termina našeg turnira. Iskreno smo zahvalni Tanji Savić na razumevanju i fleksibilnosti povodom promene datuma njenog koncerta. Cenimo njen profesionalizam i želimo joj puno uspeha u daljem radu, kao i nezaboravan nastup pred njenom vernom publikom, naveo je Đoković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Juventus raskida ugovor sa bivšim kapitenom

Fudbalski klub Juventus je ovog leta napravio opštu reorganizaciju i uspeli su da odlascima nekolicine starosedelaca da uštede veliki...

POVEZANE OBJAVE